Categorii:

sorteaza

produse pe pagina

  Marca GOULA apartine grupului JUMBO- DISET. Recunoscut ca unul din cele mai bune branduri de jucarii din lemn pentru copii din lume, Goula se remarca prin trei calitati: caracter educativ ridicat, exigenta fara compromisuri pentru calitate, colaborare permanenta cu sistemul institutional european de educatie.

Liderul pietei de jucarii de lemn pentru copii din Spania s-a extins rapid in majoritatea tarilor europene fiind considerat astazi o marca de referinta in domeniul jucariilor ecologice din lemn.

Goula utilizeaza numai vopsele nontoxice pentru jucariile produse fapt ce permite copiilor indiferent de varsta sa le foloseasca.

Majoritatea gradinitelor din Europa, folosesc jucarii educationale pentru copii GOULA, in special Cuburile educationale, Turnul Fructelor si puzzleurile cu diferite grade de dificultate, adaptate varstei copiilor.

Filosofia grupului DISET, detinatorul marcii GOULA – “Sa inveti inseamna distractie!” transpusa in produsele puse pe piata, a condus la adaptarea unor produse clasice la cerintele moderne de educatie, rezultand produse proapete pline de culoare cu multiple variante de utilizare.

                 12

sorteaza

produse pe pagina

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.