Ghirlande vesele din hartie

13,00 Lei

TVA Inclus

Producător: Editura Casa
Cod produs: 9786069234952
Disponibilitate: Stoc suficient!
Cantitate:        - SAU -  
  Nu exista rating!
Ghirlande vesele din hartie Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice idei descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului pictura pe sticla insirarea de margele. Ideile creative pot fi puse in practica atat de catre copiii de gradinita sau scolari precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa sunt tiparite in policromie format 165 x 195 cm sau 165 x 235 cm 32 pagini.
Grilandele de hartie sunt potrivite pentru decorarea incaperilor dar nu numai ele pot inveseli ambalajele cadourilor suporturile pentru lumanari sau aranjamentele meselor festive.
Confectionarea ghirlandelor este simpla astfel cei mici si cei mari pot lucra cot la cot putand petrece in mod placut chiar si o dupa-amiaza ploioasa. intre ideile prezentate in carte oricine isi va putea gasi un model pe gustul sau.
Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece confectionarea ghirlandelor de hartie este simpla nu necesita multe materiale si dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea salilor de clasa se pot oferi de ziua mamei sau la diverse aniversari.
Ghirlande vesele din hartie http://www.jucariidinlemn.com/userfiles/37d0acf1-cdfd-49b9-bf9d-be994efeb451/products/630709_list.jpgEditura Casa
13.00RON Stoc suficient!

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.