Matrita Modelaj Sculpey Tropical Breeze

32,00 Lei

TVA Inclus

Producător: JDL
Cod produs: APM32
Disponibilitate: 1
Cantitate:        - SAU -  
  Nu exista rating!
Matrita Modelaj Sculpey Tropical Breeze" Matrite pentru modelaj Sculpey realizate dintr-un material flexibil ce permite eliberarea cu usurinta din matrita a obiectelor realizate din pasta polimerica pentru modelaj. Pur si simplu apasati pasta de modelaj in matrita dupa care indoiti matrita si eliberati obiectul finit.
Matritele flexibile pentru modelaj Sculpey sunt realizate dintr-un material flexibil revolutionar. Datorita elasticitatii acestui material obiectele vor fi eliberate din matrita dupa coacere foarte usor fara a mai fi nevoie de folosirea unor substante care sa faciliteze acest lucru (cum ar fi siliconul). Pur si simplu apasati pasta de modelaj in matrita dupa care indoiti matrita si eliberati obiectul finit.
Aceste matrite sunt ideale pentru incepatori deoarece le ofera satisfactia realizarii obiectului finit din pasta de modelaj lut ceramita sapun sau ceara FIMO lut de modelaj plastilina ciocolata martipan etc in numai cateva minute.
"
Matrita Modelaj Sculpey Tropical Breeze http://www.jucariidinlemn.com/userfiles/37d0acf1-cdfd-49b9-bf9d-be994efeb451/products/631340_list.jpgJDL
32.00RON 1

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.