Sa pictam flori in acuarela

40,00 Lei

TVA Inclus

Producător: JDL
Cod produs: 9786068189352
Disponibilitate: 3
Cantitate:        - SAU -  
  Rating curent: 5,00 (4 voturi)

Sa pictam flori in acuarela!
Datorita paletei coloristice deosebit de bogate a naturii s-a decis ca in aceasta carte sa-i fie prezentata cititorului utilizarea acuarelei in pictarea florilor. In acest scop acesta este instruit cum sa-si dezvolte simtul estetic prin armonizarea culorilor in ce consta jocul apei cu acuarela sau cum poate influenta un detaliu aparent nesemnificativ valoarea lucrarii.
Pas cu pas cititorul va face cunostinta cu materialele si ustensilele de care are nevoie pentru pictarea florilor dezvaluindu-i-se o lume tainica plina de culoare pe care va fi cu siguranta tentat s-o exploreze si s-o cucereasca. In continuare viitorul artist al culorilor este informat in ce consta planificarea picturii ce se intelege prin armonia contrastelor fiind incurajat prin exemple concrete sa incerce si lucrari de dimensiuni mai mari.
Un capitol aparte este dedicat analizei lucrarilor in care cititorul este instruit cum sa-si autoevalueze in mod corect realizarile artistice. La final este anexat un mic dictionar continand termeni de specialitate care-l va ajuta pe cititor in intelegerea notiunilor prezentate in aceasta carte.
Sa pictam flori in acuarela http://www.jucariidinlemn.com/userfiles/37d0acf1-cdfd-49b9-bf9d-be994efeb451/products/630903_list.jpgJDL
5 0 5 4
40.00RON 3

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.