Zane si flori din snururi si panglici de hartie

14,00 Lei

TVA Inclus

Producător: Editura Casa
Cod produs: 9786068189116
Disponibilitate: 2
Cantitate:        - SAU -  
  Nu exista rating!
Zane si flori din snururi si panglici de hartie Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice idei descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului pictura pe sticla insirarea de margele. Ideile creative pot fi puse in practica atat de catre copiii de gradinita sau scolari precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa sunt tiparite in policromie format 165 x 195 cm sau 165 x 235 cm 32 pagini.
Cartea de fata prezinta multiplele moduri in care se pot utiliza snururile si panglicile din hartie. Din aceste materiale care se gasesc intr-o varietate foarte mare de culori se pot confectiona flori jardiniere coronite zane pitici si sunt foarte utile chiar si la impachetat. Recomandam folosirea lor la confectionarea decoratiunilor de Paste sau de Craciun alaturi de copii deoarece unele modele sunt usor de realizat. indeletnicirile manuale in comun sunt o mare bucurie in sine iar ornamentele realizate constituie amintiri foarte placute. Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece lucrul cu hartia dezvolta aptitudinile manuale si creativitatea copiilor.
Zane si flori din snururi si panglici de hartie http://www.jucariidinlemn.com/userfiles/37d0acf1-cdfd-49b9-bf9d-be994efeb451/products/630674_list.jpgEditura Casa
14.00RON 2

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.