Figurine si ornamente din aluat

13,00 Lei

TVA Inclus

Producător: Editura Casa
Cod produs: '9786068189000
Disponibilitate: 1
Cantitate:        - SAU -  
  Nu exista rating!

Figurine si ornamente din aluat

Modelarea figurinelor din aluat îsi datoreaza popularitatea pe de-o parte faptului ca ingredientele se gasesc în fiecare gospodarie, iar pe de alta parte, varietatea figurinelor ce se pot confectiona cu aceasta metoda nu cunoaste limite.
Recomandam cartea de fata în special gradinitelor si parintilor cu copii mici, deoarece modelarea este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare a aptitudinilor manuale. Ea stimuleaza imaginatia copiilor, iar bucuria creatiei le trezeste interesul si pentru alte activitati manuale.
Figurinele prezentate au fost alese pentru a evidentia faptul ca aceasta tehnica nu e legata de vârsta: cei mici si cei mari deopotriva o pot pune în aplicare. Din aluat se pot modela ornamente si cadouri pentru diverse sarbatori si ocazii speciale.

Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice, idei, descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului, pictura pe sticla, însirarea de margele. Ideile creative pot fi puse în practica atât de catre copiii de gradinita sau scolari, precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa, sunt tiparite în policromie, format 16,5 x 19,5 cm sau 16,5 x 23,5 cm, 32 pagini.

Figurine si ornamente din aluat http://www.jucariidinlemn.com/userfiles/37d0acf1-cdfd-49b9-bf9d-be994efeb451/products/844954_list.jpgEditura Casa
13.00RON 1

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.