Categorii:

sorteaza

produse pe pagina

Brandul LENA a aparut din produsele companiilor Karlemann Kuschka din Roth si Simm Richard & Söhne din Karlsruhe. Linia LENA® a fost dezvoltata abia in 1981 si inregistrata in registrul de marca. In 1965 Richard Simm & Söhne a inceput cu dezvoltarea si producţia de jucarii sub marca "SIMEX". Primele articole au fost margele ambalate in casete transparente.

In 1968 cea mai populara jucarie SIMEX a fost - seiful. 

Pana in prezent aproape 4 milioane de bucati din aceasta jucarie au fost vandute in intreaga lume. Sfarsitul anilor '60 a fost urmat de Miniboys - primul joc din lume construit din figurine mici. In Mijlocul anilor '70 au fost introduse primele jucarii creative precum articolele de crosetat.

Dupa jocul Cascade Marble, accesoriilor pentru biciclete si jucariilor pre-educative, le-au urmat articole educative precum table de desenat, litere magnetice si altele.

In anii cea au urmat noi vehicule au intrat cu succes pe piata precum “Active Ones”, “Powerful Giants” si “Mini Compacts”. Pe langa jucariile de plastic, linia de articole creative a fost extinsa permanent. Cele mai recente articole incorporeaza tehnica "Scoubidou" si articole de tip bijuterii.

Astazi produsele creative din plastic se regasesc sub marca LENA. Produsele din plastic sunt reprezentate de vehiculele de santier de o lungime intre 10 si 63 cm. Articole creative sunt caracterizate de o mare varietate de tehnici artizanale si prin materialele utilizate.

sorteaza

produse pe pagina

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.