Bajo

28.10.2014

Bajo

 

 

 


Jucariile BAJO

Jucariile BAJO sunt rezultatul combinarii fericite a tehonologiei precise cu arta si unicitatea productiei manuale de jucarii. Aceasta face din fiecare jucarie BAJO o opera de arta pe de o parte, si in acelasi timp extrem de bine finisata si corespunzatoare din punct de vedere calitativ. Pentru fiecare jucarie BAJO s-a incercat pastrarea cel putin a unei componente 100% naturala, pentru a conserva naturaletea, unicitatea si caldura lemnului.

Calitate si siguranta

Toate produsele BAJO corespund Standardului European EN71 si standardelor echivalente din Statele Unite ale Americii (ASTM F963-96a) si din Japonia (ST 2002), fiind certificate TUV Rheinland - cele mai riguroase standarde de calitatea in domeniul jucariilor pentru copii.
 

          

 

    Materiale

Pentru producerea jucariilor BAJO sunt folosite 15 soiuri de lemn de foioase din regiunea Carpatilor! Resturile de materiale rezultate in urma productiei de mobila sunt transformate in brichete de lemn, evitand risipa si poluarea. Vopselele si lacurile folosite sunt ecologice.

BAJO in Romania

In Romania produsele BAJO pot fi comandate online pe site-ul nostru, www.jucariidinlemn.com, gama de produse disponibile urmand a fi extinsa luna de luna, inclusiv cu mobilier pentru camera copilului. Speram ca prin aceasta achizitie sa va puteti bucura impreuna cu copilul dumneavoastra de o experienta de neuitat!

 

 

 

 

 

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.