Woodyland

28.10.2014

Woodyland

                                        

               Jucariile WoodyLand

Woodyland respecta standardele de siguranta si utilitate ale jucariilor conform certificarii “Safe Toys”. Monitorizarea proceselor este realizata de INSTITUTE FOR TESTING AND CERTIFICATION, cu activitati in Cehia si alte 15 tari din toata lumea.

                                

Conceptul Woodyland este bazat pe o experienta de lunga durata in crearea jucariilor din lemn. Pe langa calitatea si siguranta jucariilor, produsele Woodyland se axeaza pe dezvoltarea copiilor in diferite momente ale vietii in ceea ce priveste imbunatatirea abilitatilor motorii, de invatare si psihologice. O mare parte a colectiei Woodyland este realizata in Republica Ceha, folosind traditia indelungata a acestei tari in a produce jucarii din lemn. Toate jucariile sunt testate la cele mai inalte standarde internationale si marea majoritate a jucariilor sunt incluse in programe numite “Safe Toys”.

                                  

Designul jucariilor a fost creat pe baza unei consultari cu studenti de la scoli de design – sectia “jucarii de lemn” - colaborare care inca este activa. Rezultatul cooperarii a fost onorat in cadrul unei expozitii de profil din anul 2006 unde a fost pentru prima data cand jucaria “Woody” a primit evaluarea de “Jucaria anului 2006”.

 

 

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.