Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Termeni si conditii

Va rugam sa parcurgeti cu atentie randurile urmatoare pentru a evita orice neintelegeri ulterioare. Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. JucariiDinLemn.com isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

• Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002

• Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992

• Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. SIMPLE ADI  S.R.L.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. S.C. SIMPLE ADI  S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre JucariiDinLemn.com beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul JucariidinLemn.com, este intre 2 si 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru Bucuresti livrarea se asigura in maxim 2 zile lucratoare, sambata si duminica nu se fac livrari. In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului.

Modalitati de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt certificate in conformitate cu prevederile legale din România, in concordanta cu prevederile de gen in UE.

Taxe suplimentare

In functie de locatia clientului si de greutatea coletelor se percepe o taxa de transport ce va fi afisata pe site inainte de lansarea comenzii. Aceasta taxa nu se va modifica dupa confirmarea comenzii.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.jucariidinlemn.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

              • telefon 0800.080.999

              • web www.anpc.gov.ro

Definitii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.JucariidinLemn.com. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pâna vineri intre orele 09:00-17:00.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (24%).

Preturile nu includ costul transportului. Pretul transportului este afisat separat. Functie de localitatea de destinatie, costul transportului este cuprins intre 0 (gratuit) si 22 RON, astfel:

Transportul GRATUIT in BUCURESTI pentru comenzi peste 200 RON. Pentru comenzile de pana in 200RON costul transportului in BUCURESTI este de 15RON.

In tara si restul localitatilor din Ilfov, transportul este 22 RON. Pentru comenzile mai mari de 300 ron (inclusiv TVA) transportul este GRATUIT indiferent de destinatie.

Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul României.

 

 

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.